1000 de lei costa un ‘rahat’ la Timisoara

TIMISOARA. Nu e spatiu verde, parc sau strada in Timisoara unde sa nu risti sa iti afunzi incaltarile in resturile animalelor de companie ale unor stapani carora nu prea pare sa le pese de mizeria lasata in urma de prietenul necuvantator.

CITESTE SI: S-au trasat primele marcaje in zona Demetriade – Popa Sapca, la Timisoara. Ce a mai ramas de facut si cand se deschide traficul Video 

Timisorenii reclama tot mai des ca proprietarii de catei nu strang resturile lasate in urma de animalele lor, iar parintii din Timisoara se plang ca gropile cu nisip din parcuri sunt pline de excremente, astfel ca cei mici risca sa se imbolnaveasca. Oamenii au mai sesizat si cazuri in care unii stapani isi plimba cainii considerati periculosi fara lesa si botnita, asa cum prevede legea.

Politistii locali au luat la pas zonele si parcurile indicate in sesizari si in scurt timp au rupt zeci de amenzi stapanilor care au lasat in urma lor cate un ‘noroc’. 24 de proprietari de caini care nu au respectat legea trebuie sa bage acum mainile adanc in buzunare. Amenzile pentru indolenta sau pentru cei ce plimba caini periculosi fara lesa si botnita sunt cuprinse intre 800 si 1.000 de lei.

CITESTE SI: Dispare parcarea de la Modex. In ce se transforma locul si ce se intampla cu planuitul pasaj rutier de sub Piata Victoriei, la Timisoara 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.