Noutati :

100 pentru Poli! Traditionala cursa aniversara la Universitatea Politehnica Timisoara

11 noiembrie, 2019 - 07:01 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

Dupa Gala Politehnica 100% performanta, care a marcat intrarea in anul 100 al UPT si in cadrul caruia 100 de elevi merituosi au fost recompensati cu câte 1000 de euro fiecare, seria evenimentelor aniversare continua, in 12 noiembrie 2019, cu o alta traditie instituita in Universitatea Politehnica Timisoara.

Pentru a reflecta importanta pe care UPT a acordat-o intotdeauna sportului, inca de la infiintare, in urma cu câtiva ani a fost demarata, in cadrul manifestarilor dedicate aniversarii institutiei, o cursa in care studentii, cadrele didactice si toti cei care sunt alaturi de UPT alearga un numar de tururi de pista egal cu numarul anilor de existenta ai universitatii.

Evenimentul, organizat in parteneriat cu Clubul Sportiv Asociatia Alergotura, s-a bucurat de un real succes inca de la prima editie, a devenit o traditie, iar anul acesta, in 12 noiembrie, incepând cu ora 13:30, pe stadionul „stiinta”, sub titlul „100 pentru Poli”, se vor parcurge 99 de tururi de pista, câte unul pentru fiecare an de existenta al Politehnicii, plus un tur suplimentar pentru celebrarea intrarii in anul 100.

Fiecare tur de pista va avea un lider care va alerga cu steagul Politehnicii. Potrivit traditiei, primul lider de tur va fi chiar rectorul Universitatii Politehnica Timişoara, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Şerban, urmând ca ultimul tur sa fie asigurat de unul dintre prorectorii institutiei. De asemenea, fiecare facultate, fiecare departament si fiecare liga studenteasca din cadrul UPT va avea cel putin un reprezentant in cursa de alergare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...