10.700 de euro costa o garsoniera in Timisoara! Zonele cu cele mai ieftine, dar si cu cele mai scumpe apartamente

TIMISOARA. Cei care doresc sa isi cumpere un apartament in Timisoara, trebuie sa stie ca preturile pornesc de la 10.700 de euro. Cele mai scumpe depasesc, insa, cu mult o suta de mii de euro.

Cea mai ieftina locuinta din Timisoara se afla in zona UMT. Este vorba de o garsoniera confort 2 care poate fi cumparata cu 10.700 de euro. Locuinta este situata la etajul patru al unui bloc construit in anul 1970 si are o suprafata utila de 17 metri patrati.

Un apartament cu doua camere, confort trei, in zona Fratelia, cu o suprafata utila de 25 de metri patrati costa 19.000 de euro. Apartamentul este decomandat si se afla la primul etaj al unui bloc de patru nivele. Acesta ar fi cel mai mic pret cerut pentru un apartament cu 3 camere in Timisoara.

In zona Lipovei, insa, un apartament cu trei camere, de 80 de metri patrati, aflat la etajul patru dintr-un total de cinci nivele, are pretul de 80.000 de euro.

In imobile nou construite, in zone centrale, insa, preturile sar cu mult de aceasta suma la apartamente cu suprafete de peste 150 de metri patrati. Pretul unei asemenea locuinte, cu terasa generoasa sau de tip penthouse variaza intre 100.000 si 250.000 de euro.

Sursa: imobiliare.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Victor spune:

  Apartament confort 3 decomandat!? Nu vreti voi sa publicati o schita sa ma lamuresc si eu?

 2. andrei spune:

  Un apartament cu doua camere, confort trei, in zona Fratelia, cu o suprafata utila de 25 de metri patrati costa 19.000 de euro. Apartamentul este decomandat si se afla la primul etaj al unui bloc de patru nivele. Acesta ar fi cel mai mic pret cerut pentru un apartament cu 3 camere in Timisoara. ……………………………….

 3. Alin spune:

  3 camere in 25m nu inteleg