Noutati :

„Balul florilor“ are loc vineri la Timisoara: demareaza proiectul Lions Quest in Romania!

29 martie, 2012 - 03:42 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Clubul Lions Diamond Timisoara organizeaza Balul florilor, un eveniment filantropic in cadrul caruia vor fi demarate trei proiecte care vin in ajutorul prichindeilor de gradinita si a elevilor timisoreni!

Inca de la infiintare, prin numeroasele actiuni umanitare pe care le-a desfasurat in sprijinul comunitatii locale, Lions Diamond a daruit suport moral si financiar persoanelor care aveau imperioasa nevoie de aceasta“, explica Gabriela Stefan, responsabil pentru comunicare in cadrul Clubului Lions Diamond.

„Balul Florilor“ va avea loc vineri, in 30 martie si isi propune drept finalitate trei proiecte: lansarea proiectului Lions Quest in Romania, program de dezvoltare, învăţare si prevenire pentru copii si tineri prin reducerea  problemelor de comportament si imbunătăţirea rezultatelor scolare; oferirea sprijinului financiar unei gradinite pentru ajutorarea copiilor care provin din familii considerate cazuri sociale prin plata taxei la gradinita a acestora si organizarea primului concurs national muzical sub patronajul unui club de caritate.

Evenimentul este important atat datorita mesajului pe care il promoveaza: sustinerea copiilor fara posibilitati financiare, dar si promovarea celor talentati, cat si prin prezenta delegatiilor straine si a vicepresedintelui Lions International, Wayne Madden“, a adaugat Gabriela Stefan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...