Noutati :

Timisoreni, NU anuntati pe Facebook unde plecati in mini-vacanta de 1 Decembrie!

27 noiembrie, 2015 - 11:38 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. In cazul in care va ganditi sa plecati de acasa in mini-vacanta de Ziua Nationala a Romaniei, nu va laudati pe Facebook unde sunteti, deoarece acest lucru ar fi mana cereasca pentru hoti. La intoarecerea acasa ati putea avea o surpriza neplacuta.

Inspectorul-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, Nicolae Slev le-a transmis timisorenilor care vor pleca de acasa ce au de facut, in aceasta perioada.

Bine ar fi ca oamenii cand pleaca de acasa sa mai vorbeasca cu un vecin sa se mai uite din cand in cand la apartament, sa nu lase mesaje pe Facebook, pe Internet, ca se duc in vacanta pentru ca din practica s-a vazut ca foarte multi hoti monitorizeaza retelele sociale. Dupa aceea, un alt sfat ar fi sa nu-si lase obiecte de mare valoare in locuinta: bani, aur. Se zice ca spargatorii au miros si simt locuintele cu astfel de valori. De asemenea, ar fi indicat sa lase aprins un bec care nu consuma foarte mult, sa induca putin in eroare hotii, care nu au sarbatori, nu au vreme rea”, a spus colonelul Nicolae Slev, inspectorul-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.

Oricum, jandarmii vor fi la datorie in aceasta perioada si isi vor intensifica patrularile pe strazile din Timisoara.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor