Primul Tesla Pop-Up Store din Romania s-a inaugurat in Iulius Town Timisoara. Programeaza-te pentru un test-drive cu Modelul Y si Modelul 3

TIMISOARA. Tesla a deschis primul magazin Tesla Pop-Up din România în Iulius Town Timișoara. Model Y și Model 3 sunt cele două mașini expuse în cadrul locației, iar cei care doresc un test drive se pot programa pe site-ul oficial al Tesla.

 Pasionații de mașini se pot bucura de o nouă experiență în Iulius Town Timișoara, unde s-a inaugurat primul Tesla Pop-Up Store. Locația, aflată în zona clădirii de birouri United Business Center 1, are un design special conceput astfel încât să scoată în evidență facilitățile de care beneficiază conducătorii de autovehicule Tesla. Cei interesați vor putea discuta direct cu un reprezentant al companiei care le va oferi toate informațiile necesare și vor putea să descopere tehnologia de vârf utilizată în crearea modelelor Tesla.

Reprezentanții Tesla din locația Iulius Town oferă și consultanță pentru plasarea unei comenzi pentru achiziția unui model Tesla, astfel încât vehiculul să fie personalizat după nevoile clientului. Toate comenzile plasate la Tesla Pop-Up Store vor ajunge în reprezentanța Tesla din București.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se pare ca ayatolahul scientologiei electrice si-a trimis apostolii si pe la noi impreuna cu doua masini pe care si le permite orice timisorean nu doar ca pret dar si ca intretinere plus reparatii.

  2. Acum cand Tesla apune veniti si voi cu kkturile voastre sa ademeniti prostimea !!!!