Noutati :

Taxele si impozitele locale se pot plati la Timisoara din 13 ianuarie 2014. Cand se reia programul de lucru la Primarie!

2 ianuarie, 2014 - 11:11 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Au trecut Craciunul si Anul Nou, iar  functionarii publici incep sa se pregateasca de intoarcerea la munca.

Odata cu trecerea sarbatorilor, mai toate institutiile  isi reiau programul normal de lucru cu publicul. Printre ele, si Directia Fiscala, dar si Primaria Timisoara.

Din 13 ianuarie se pot plati din nou taxele si impozitele la Directia Fiscala din cadrul Primariei Timisoara.

Cererile de eliberare a certificatelor de atestare fiscala pot fi depuse insa mai devreme, chiar din 6 ianuarie 2014, spun reprezentantii Directiei.

Primaria Timisoara isi redeschide portile complet pentru public in 13 ianuarie. La Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Serviciul de Stare Civila, functionarii incep lucrul mai devreme, in 6 ianuarie. Tot in 6 ianuarie incep munca si functionarii de la Serviciul Transport si Siguranta Circulatiei. La fel si la Serviciul Banca de Date Urbane si Cadastru, de la Urbanism.

Serviciul pentru Protectia Persoanelor cu Handicap Timisoara reia programul cu publicul in 3 ianuarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Am o intrebare la care vreau un raspuns pertinent.Pentru ce plateste cetateanul taxe si impozite.Care sunt servicile angajate prin contract intre primarie si cetatean,pe care aceste din urma este obligat sa le plateasca.Ce este primaria?PRIMARIA SI CONSILIUL PE CINE REPREZINTA.Care sunt obligatile lor.Care sunt sanctiunile si timpul de aplicare in cazul fraudelor;traficului de influienta;primirea de foloase necuvenite in scopul favorizari unor infractiuni;neglijenta inserviciu;incompetenta si lipsa de interes.Obligatia partilor intrun contract trebuie neaparat insotita si de sanctiuni descurajatoare.Un ales intro functie publica are un contract cu alegatorul prevazut prin legea eletorala.Deci domnilor alesi ,nu v-ati tinut de obligatii ioc taxe si impozit;ioc salarii;prime si beneficii.