Noutati :

Statele Unite relaxeaza masiv legislatia impotriva consumului de marijuana. De la 1 ianuarie se deschid primele ‘coffee-shopuri’

28 decembrie, 2013 - 09:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

America trece printr-o adevarata revolutie in materie de consumuri de droguri usoare, in special cel de canabis (marijuana). Doua state au legalizat deja consumul recreativ si se pregatesc sa deschida primele ‘coffee-shopuri’ dupa model olandez.

Statele Washington (nord-vestul tarii) si Colorado (vest), au legalizat prin referendum, in luna noiembrie, consumul de canabis in scop recreativ.Pe de alta parte, 19 state americane au legalizat pana acum consumul in scop medical si au decriminalizat consumul recreativ.

Autoritatile americane spera ca prin infiintarea de localuri specializate in consumul de canabis, vor tine mai bine fenomenul sub control si il vor putea impozita ca pe orice activitate comerciala.

Pe de alta parte, consumatorii din toate statele se organizeaza deja pentru a efectua excursii in cele doua state, iar pentru imortalizarea momentului „istoric” vor fi prezenti americani din toate colturile tarii.

Sursa: hotnews.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor