Noutati :

Spaima soferilor! Radarul care face prapad pe autostrazi. Cum functioneaza? VIDEO

14 august, 2016 - 12:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Un radar mobil, operat prin telecomanda, cu autonomie de 5 zile si sistem de protectie antoglont. Cu asta se lauda politistii germani, care au scos aparatul pe o sosea de mare viteaza pe care s-a impus o limita maxima de viteza.

Astfel, pe aceste segmente de autostrada, politia va folosi radarul mobil Enforcement Trailer, care se evidentiaza printr-o serie de caracteristici. Radarul mobil este autonom, intrucat poate fi controlat de la distanta prin intermediul unei telecomenzi, astfel ca se poate deplasa singur in anumite puncte cheie de unde sa verifice viteza cu care circula soferii.

Sistemul informatic cu care este dotat radarul cunoaste vitezele legale pe fiecare segment de atostrada si poate monitoriza simultan pana la 4 benzi de circulatie. Atunci cand detecteaza o masina care depaseste limita de viteza, aparatul radar face doua fotografii, pe care apoi le trimite catre departamentul de politiei, responsabil de emiterea amenzilor.

Radarul mobil functioneaza pe baza unor acumulatori cu o autonomie de 5 zile, care pot fi inlocuiti chiar la fata locului.

Citeste mai mult aici.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor