Noutati :

Sesiune extraordinara la Senat. Vasile Blaga revocat din functie la ora 17!

3 iulie, 2012 - 02:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Conducerea Senatului a decis convocarea unei sesiuni extraordinare, marti, la ora 17, singurul punct pe ordinea de zi fiind revocarea din functie a sefului institutiei, Vasile Blaga.

Propunerea USL pentru aceasta functie este Crin Antonescu, potrivit unor surse.

In mod similar, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a forului tot marti, la ora 19.00, pentru revocarea Robertei Anastase. in locul lui Anastase urmeaza sa fie propus deputatul PSD Valeriu Zgonea.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. _____*____revista „flore albastra = blue ” : d.p.d.v. logic prodedural _________TREBUIE DE INTRODUS PE ORDINEA TIMPULUI DE DEZBATERE A PROPUNERII RESPECIVE DE CATRE PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR SI DE CATE PRESEDINTELE SENATULUI : DACA NU SE INTRODUCE NU SE POATE FACE DEZBATEREA PE TEMA DEMITERII PROPUSA A SE REALIZA ASTAZI 3 IUNIE 2012 .ORA 17 SI RESPECTIV 19 . PARTEA NEMULTUMITA URMAND A SE ADRESA CURTII CONSTITUTIONALE ! : PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE GARANTUL CONSTITUTIEI SI IN ACEST SENS SCRIE DEASEMENEA ___________EXPLICIT . CA ESTE SI COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI ROMANE __________deci . daca ar fi vorba de o tentativa de lovitura de stat nu vad de ce intreg poporul roman sa nu iasa din acest moment pe strazi pentru a fi sigur ca nu se va intampla diseara la ora 17 si la ora 19 un astfel deeveniment asimetric de incalcare a legii legilor si care este CONSTITUTIA ROMANIEI . VOTATA DE POPORUL ROMAN ! : mihai grigore – poet , obsevatii speciale . societatea civila , suceava – ROMANIA , SGUAR PHILADELPHIA , 3 IUNIE 2012 , 14h20′ !_____*_____