Greva generala la Posta Romana la inceput de saptamana. Ce se intampla cu pensiile pe luna aprilie

Foto: news.ro

Nu e pacaleala. Angajatii Postei Romane vor declansa o greva generala de 1 aprilie. Compania spune ca a facut tot ce a putut pentru a evita conflictul de munca.

CITESTE SI: Un nou sistem de verificare a documentelor folosit de politisti dupa intrarea in spatiul Schengen aerian si maritim. Cum este utilizat. Video 

Posta Romana a transmis oficial ca a pus la dispozitia salariatilor toate posibilitatile financiare ale Companiei pentru evitarea grevei, insa s-a lovit de refuzul angajatilor, scrie news.ro.

”Compania a solicitat medierea, insa reprezentantii SLPR au refuzat acest lucru. In contextul in care negocierile intense purtate inca de la finalul anului trecut intre Compania Nationala „Posta Romana” si SLPR nu au ajuns la un rezultat, iar SLPR a decis declansarea grevei generale a unei parti a angajatilor, Posta Romana face urmatoarele precizari: v Compania Nationala „Posta Romana” va asigura intocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale si legale a trimiterilor si drepturilor sociale pentru toti clientii, iar o intarziere a acestora este exclusa. Asiguram toti clientii, partenerii si institutiile bancare de stabilitatea si functionalitatea serviciilor, precum si de soliditatea politicilor de management aflate in curs” anunta Posta Romana.

Posta Romana spune ca, in ciuda grevei, pensionarii isi vor primi la timp pensiile in aprilie.

Asiguram pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Nationale „Posta Romana” ca nu va exista nicio persoana care sa nu isi primeasca drepturile in termen, in luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, pana pe 15 APRILIE, asa cum ne-am asumat angajamentul!”, arata Posta Romana.

Compania Nationala „Posta Romana” precizeaza ca majoritatea covarsitoare, peste 80% dintre salariati, isi va indeplini atributiile de serviciu cu profesionalism, ca si pana acum! La conflictul colectiv de munca au aderat, in scris, aproximativ 20% din angajatii Companiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Eu credeam ca sunt de mult in greva. Foarte bine ca au intrat, afara!