Noutati :

Se intorc inundatiile in Timis? Avertizare hidrologica COD PORTOCALIU pentru raurile Barzava si Moravita!

5 august, 2014 - 05:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Hidrologii au emis o noua avertizare de Cod Portocaliu pentru raurile Barzava si Moravita in judetul Timis, iar pompierii suntpregatiti sa intervina pentru intarirea digurilor si pentru o eventuala evacuare a localnicilor din zonele aflate sub avertizare.

Avertizarea este valabila marti si miercuri, ora 06.00, pentru cursul inferior al raului Moravita, respectiv miercuri si joi, ora 09.00 pentru cursul inferior al raului Barzava.

Concomitent cu cresterea cotelor apelor, revin si precipitatiile cu caracter torential, de data aceasta in estul judetului Timis.

Pompierii militari sunt gata sa vina in sprijinul cetatenilor, personalul unitatii fiind prealarmat si pregatit oricand de interventie.

De asemenea, au fost suplimentate materialele si echipamentele de interventie pentru astfel de situatii, astfel incat sa se poata raspunde prompt si eficient tuturor solicitarilor, in functie de disponibilitati si de natura urgentei.

Si Administratia Bazinala a Apelor Banat a inventariat materialele existente (nisip, saci, lopeti etc) si a refacut rezerverele pentru o eventuala interventie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor