Noutati :

Scapam de ploi si de frig? Vezi cum va fi vremea in Banat in urmatoarele zile!

15 aprilie, 2013 - 12:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Meteorologii vin, in sfarsit, cu vesti bune in privinta vremii pentru zona Banatului. Vom avea temperaturi si pana la 24 de grade Celsius, iar de Florii, vremea va fi foarte frumoasa!


Temperaturile maxime vor creste treptat pana in jurul datei de 19 aprilie, de la valori medii cuprinse intre 15 si 17 grade pana la valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade.

In Banat, temperaturile maxime vor creste treptat pana in jurul datei de 19 aprilie, de la valori medii cuprinse intre 15 si 17 grade pana la valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade. In intervalul 20 – 22 aprilie valorile termice vor fi in scadere spre medii cuprinse intre 12 si 17 grade, apoi vor creste usor pana la sfarsitul intervalului in medie la valori cuprinse intre 19 si 22 de grade Celsius. De Florii, vremea va fi cat se poate de frumoasa, anunta meteorologii.

Temperaturile minime vor avea aceeasi oscilatie ca si cele maxime si vor fi cuprinse, in tot intervalul, in medie intre 2 si 10 grade. Probabilitatea de ploi, in general slabe cantitativ, sub forma de aversa si posibil insotite de descarcari electrice, va fi mai ridicata in intervalul 20 – 23 aprilie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor