Noutati :

Scandalul carnii de cal atinge consumatorii din Romania! Au cumparat bucurestenii carne de cal, in loc de carne de vita?

14 martie, 2013 - 05:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Autoritatile romane au fost avertizate in cursul zilei de joi ca intr-un magazin din Bucuresti este scoasa la vanzare o cantitate de 200 kg de carne tocata de cal, etichetata ca si carne de vita.

„In cursul zilei de astazi (joi – n.r.) a aparut pe sistemul rapid de alerta o suspiciune de frauda, de substituire de specie carne de vita cu carne de cal. Am declansat ancheta, colegii nostri au sechestrat lotul incriminat. Este vorba de o cantitate de aproximativ 200 de kilograme de carne tocata. S-au recoltat probe din aceasta cantitate, se vor face analizele, sunt plecati in teritoriu colegii, la unitatea care a livrat si a procesat carnea initial si a dat catre piata carne tocata si dupa ce avem rezultatele analizelor de laborator si a anchetei va vom anunta”, a spus presedintele interimar al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Manastireanu.

Mai multe detalii AICI.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor