Salariile marite ale sefilor din Primaria Timisoara. Vasile, soferul lui Nicolae Robu, are aproape 10.000 de lei pe luna

TIMISOARA. Sa fii angajat in Primaria Timisoara, mai ales pe o pozitie de conducere, acum ca lefurile au fost marite, inseamna un castig frumos in fiecare luna.

Salariilor de baza, in multe cazuri, li se adauga si alte venituri, deloc de neglijat.

Interesant este faptul ca exista sefi in cadrul municipalitatii care castiga mai multi bani de la locul de munca decat insusi primarul Nicolae Robu.

Opiniatimisoarei.ro a aflat, din surse bine camuflate in sanul institutiei de pe C.D. Loga, ce venituri aveau, dupa marire,  sefii in Primaria Timisoara (salariile de la primarie la care se adauga alte indemnizatii de la societati din subordine sau pensii). Aceasta dupa ce, la o cerere pe legea 544 privind liberul acces la informatiile de interes public, inaintata de redactia opiniatimisoarei.ro inca de saptamana trecuta, reprezentantii Primariei Timisoara nu s-au sinchisit nici macar sa confirme primirea ei.

Iata cu cati bani pleaca in fiecare luna unii sefi din Primaria Timisoara!

Nicolae Robu, primar – 16.313 lei brut (salariu PMT) + 17.332 lei brut de la UPT unde continua sa tina cursuri

Dan Diaconu, viceprimar – 14.500 lei brut (salariu PMT)

Farkas Imre, viceprimar – 14.500 lei brut (salariu PMT)

Rodica Aurelian, sef Seviciu Resurse Umane – 18.060 lei brut (salariu PMT) + 436 lei (de la o directie din subordinea primariei)

Simona Dragoi, secretar – 12.885 lei brut (salariu PMT)

Robert Kristof, city-manager – 11.000 lei brut (salariu PMT) + 185 lei (de la alta institutie din subordine)

Adrian Bodo, sef Directia Fiscala – 10.656 lei brut (salariu PMT)

Cultia Chis, sef Directia Tehnica – 15.345 lei brut (salariu PMT) + 2.700 lei (de la o societate din subordine)

Catalin Iapa, consilier al primarului – 5.100 lei brut (salariu PMT) + 2.612 lei (alte insitutii din subordine)

Sanda Grebla, consilier – 4.273 lei brut (salariu PMT) + 3.146 lei (de la o societate din subordine)

Ioan Nasleu, consilier al primarului – 5.200 lei brut (salariu PMT) + 3.100 lei (de la o societate din subordine)

Ioan Goia, director RATT – 10.157 lei brut (salariu RATT)

Vasile Paraschiv, soferul lui Nicolae Robu – 9.384 lei brut (salariu de la Politia Locala, de unde e detasat la primarie)

Dorel Cojan, sef Politia Locala – 10.902 lei brut (salariu Politia Locala) + peste 6.000 lei (pensie MAI)

Rodica Cojan, sef Directia de Asistenta Sociala – 11.580 lei brut (salariu PMT)

O noua majorare de salarii este asteptata in Primaria Timisoara.

UPDATE: Nicolae Robu despre salariul soferului sau, de aproape 10.000 de lei pe luna: ‘Vasile munceste mult si e om cu studii superioare. Are master cu nota 9.98’. Marirea lefurilor in primarie abia urmeaza 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Natal Banat spune:

  Salarii aproape ca în occident, dar munca „APROAPE” ca dincolo! Da’ ce or fi putând face acesti oameni de „merita” asa salarii barosane, iar un angajat bugetar sau în privat abia daca ia doua-trei mii? De rusine s-a auzit în primarie sau la politie? Auzi, un sofer 10000? Doamne fereste, da ce face, trage masina aia în ham sau sta la volan? Ori are grad de general? Iar un profesor sau un medic, cu studii superioare, abia daca iau 3000 pe luna. RUSINE! Si atunci ne miram ca ne pleaca medicii si infirmierele. În ce tara traim!

 2. Anonim spune:

  Salarii uriase comparativ cu munca prestata . Unii mai si cumuleaza doua venituri de la stat . Pensionari pe functii de conducere ceva de vis in tara asta . Aurelian de la resurse umane cu ceva dosare de ancheta la activ are un salariu mai mare decat presedintele tarii . Traiasca democratia de tip occidental . Familia Cojan incaseaza de la stat peste 28.000 de lei bravo merita muncitori amandoi si cu spirit de orientare . Sunt convins ca in mediul privat nu ar prinde un loc nici macar la matura prin concurs . la stat au prins numai functii de sefi !

  • ciulea lucia monica spune:

   Mare dreptate aveti….! Dl. Robu o fi corectitudinea intruchipata, sau….nu….incercati sa va angajati in Primaria Timisoara ( fara celebrele pile…) pe un post cat de marunt…veti constata ca nefiind din ..SISTEM..nu reusiti !!!

 3. gicu spune:

  futa-va dumnezo de netrebnici

 4. ism spune:

  Poate acuma isi vor permite saracii sa studieze la seral cei 7 ani de-acasa care le lipsesc atat de muuult…vreme trece vreme vine

 5. NasOleu spune:

  PNL-ul e pe barosaneala in Cimisoara

 6. muncitorul de rand spune:

  Si sunt transpirati de munca. Ar trebui interzis cumulul salariului cu pensia, indiferent care ar fi aceasta pensie.

 7. Cosimo spune:

  18000 de RON si inca ceva e un salar normal pentru o institutie publica? Cu voi PNtristiLor am ajuns sa mi se face dor de Ceasca.

 8. solo spune:

  Ce bine e sa fii profesor universitar cand tu n-ai facut decat politica. Activitatea stiintifica ( lucrari publicate in reviste ) a d-lui Robu este de nivelul unui doctorand ( de la noi, nu din vest). Pun pariu ca in cel mult 10 ani nu vom mai fi in EU.

 9. tz spune:

  Din articol deduc faptul ca Vasile e un fel de bodyguard-sofer, fiind detasat de la Politia Locala la Primarie

 10. Skype spune:

  Ce tare…sefa de la resurse umane are salariu mai mare decat primarul. Vad ca e lumea frustrata ca are primarul salariu mare….dar voi cat ati vrea sa castige primarul unui oras ca Timisoara? 3000 de lei? E ok…asa trebuie sa fie platit.

 11. Dumitru Istrate spune:

  Nu fiti condusi de circarii astea care voit si constient pun in ziare sume de 10.000 lei si doar informatii ce au doar scop de a soca.
  Stie cineva sau a fost declarat pe undeva de salariile consiliuliu local? si efectiv raportul orelor lucrate cu bani care ii primesc?De fiecare data in presa apare ceva asa zis „socant” este tot timpul un dedesupt.Oare cati din cetateni au o idee ca, consilierul lui Robu, Iapa Catalin si cu City Manager, domnul Kristof…. organizatori Street Food Festival?!? bani sunt declarati? unii tarati prin presa doar pentru diversiune… ca sa poata scapa jigodiile de repercursiuni..Si totusi: banii sunt sau nu fiscalizati? sau au luat mai marii caini tribut pentru a se uita pe geam?

 12. Ion Rodariu spune:

  Foarte ciudat cum de nimeni pe aceasta postare nu se intreaba ce fereasca Christos, face Robi Roberto cu 3 consilieri si un city manager? 2 dintre ei au activitati prin intermediu primariei care personal eu si alte cateva persoana stim ca au facut mult mult mai mult decat sunt declarate aici.
  Dar drept ii ca ” favorurile” nu se taxeaza, sedintele intre 4 pereti nu se declara.Si cum a omis multa lume ca Goia, fiu risipitor al primariei, care momentan incearca sa faca din RATT o biserica, ca isi angajeaza toti enoriasii din toata vagaunele care nu au studii au pe Domnul in suflet…nu intreaba nimeni cum de si-o dat el asa salar? intre timp..pregati ochii….RATT ARE DATORII LA ANGAJATI DIN DECEMBRIE 2017..chiar NIMENI nu e curios de asta?

 13. DACA spune:

  Daca astea-s salariile, inseamna ca trebuie verificata incadrarea in limitele indicate prin lege 153/2017, de unde aflam urmatoarele niveluri:
  * primar municipiu resedinta de judet: 9*1450=13050
  * viceprimar municipiu resedinta de judet: 8*1450=11600
  toate celelalte salarii nu pot depasi salariul unui viceprimar (Art 11 (4) din respectiva lege).

  Mai exista insa un spor de pana la 50%, conform Art 16 (1) („Personalul din instituțiile publice nominalizat în echipele de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile beneficiază de majorarea salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare cu până la 50%, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat. Această majorare se aplică proporțional cu timpul efectiv alocat activităților pentru fiecare proiect.”)

  In plus, salariile trebuie sa fi fost stabilite prin HCL (Art 11 (1)), ceea ce s-a si intamplat (vezi HCL 542/2017, pentru cea mai recenta majorare si HCL 270/2017 pentru situatia anterioara).