Noutati :

Rusia ne avertizeaza: Ucraina se pregateste de RAZBOI cu Romania! Care este reactia Ministerului de Externe?

23 septembrie, 2015 - 06:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Rusia sustine ca armata Ucrainei s-ar pregati de un razboi cu Romania. Agentia rusa de presa TASS a informat ca Armata Ucrainei va infiinta o unitate militara care va avea misiunea sa riposteze fata de un eventual atac din partea Romaniei.

Informatia care a fost difuzata de agentia de presa rusa TASS citeaza o publicatie locala din Ucraina, informeaza Agerpres.

Pe de alta parte, MAE roman a cerut explicatii oficiale despre aceste informatii de presa scandaloase, pe care partea ucraineana le-a negat categoric.

Ministerul de Externe al Romaniei a anuntat, miercuri, ca „a solicitat Ambasadei Romaniei la Kiev si Consulatului General al Romaniei la Cernauti sa verifice autenticitatea informatiilor vehiculate in spatiul mediatic”.

Potrivit comunicatului MAE, instructiunile au fost transmise de la Bucuresti catre cele doua reprezentante diplomatice din Ucraina la data de 21 septembrie. Ulterior, la data de 22 septembrie 2015, „reprezentanti ai conducerii Ministerului Afacerilor Externe au avut o intrevedere cu ambasadorul Ucrainei la Bucuresti”.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor