Noutati :

Plagiat? Care plagiat? Ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, nu-i retrage titlul de doctor sefului de partid, Victor Ponta!

21 iulie, 2012 - 10:12 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1


Ministrul Educatiei  nu va tine cont de verdictul Universitatii Bucuresti, care sustine ca Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, terminata summa cum laude.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca, in privinta tezei de doctorat a lui Victor Ponta va respecta decizia Consiliului National de Etica (CNE) – singurul for competent sa se pronunte in caz.

Asta spune legea si nimeni nu e mai presus de lege. Iar legea e facuta de Daniel Funeriu, nu de mine„, a spus ministrul, care a lasat sa se inteleaga faptul ca, data fiind decizia CNE, nu se pune problema ca Ministerul Educatiei sa aprobe o eventuala solicitare de retragere a titlului de doctor al lui Ponta.

Ministrul Educatiei a marturisit, in acelasi context, ca nici macar nu a citit raportul in urma caruia CNE a hotarat ca Victor Ponta nu a plagiat in teza de doctorat. „Ieri (joi – n.r.), am participat timp de opt ore la dezbateri cu directorii liceelor tehnologice, pentru ca imi doresc cu adevarat sa fac ceva in acest mandat„, a mai spus Andronescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. DAR VOI CE ATI TAMPIT CU TOTI DAR CUM EU „CAPRA LUI FERNANDEL” SA IMI PIERD DREPTUL LA CIOLANUL CU FASOLE PROMIS DE PONTA FRAIERILOR