Noutati :

Palmierii, dusi la iernat! Arborii exotici au fost mutati din centrul Timisoarei

4 octombrie, 2013 - 03:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Scosi bucata cu bucata, urcati in camion si dusi in sera! Palmierii care au petrecut vara in plin centrul Timisoarei au fost mutati de pe bulevardul IC Bratianu. Angajatii de la spatii verzi au luat ghivecele si le vor depozita intr-o sera apartinand Horticultura.

Temperaturile tot mai aproape de zero grade ar fi dus la distrugerea palmierilor, care, potrivit specialistilor, nu ar fi rezistat in buricul targului peste iarna.

Andrei Dragila, directorul Horticultura, declarase inca de acum cateva zile pentru opiniatimisoarei.ro ca palmierii vor fi mutati in cel mai scurt timp.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Sunt curios ce costuri implica acest gen de amenajare horticola … du palmieru’ – ia palmieru? Sa inteleg ca in fiecare an, primavara se planteaza palmieri, in fiecare toamna se scot palmieri, iar pe timp friguros se pastreaza in incinte incalzite cu agent termic la pretul pietei? Astia nu-s normali la cap? Noi importam gaze naturale ca sa incalzim palmieri la minus zece grade? In loc sa punem dreaq un mesteacan, un tei sau alt arbore naturalizat la noi care sa reziste iarna, noi incalzim palmieri. Avem o UNIVERSITATE AGRICOLA in TM pe care o putem consulta in privinta asta, insa primaria prefera sa incalzeasca palmieri. Aberant de IRATIONAL.

  2. macar sa puna brazi in locul lor si sa ii impodobeasca de CRACIUN sa fie frumos.