Noutati :

O companie auto vrea sa inlocuiasca oglinda retrovizoare. Ce propune in schimb

19 decembrie, 2014 - 09:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
1

Un mare producator de automobile a decis sa faca o schimbare radicala cu privire la oglinda retrovizoare si sa o inlocuiasca cu o varianta desprinsa parca din viitor.

Cadillac vrea sa iasa in evidenta in lupta dintre viitorul sau CT6 si S-Klasse sau Seria 7, astfel ca inoveaza la nivel tehnologic. Iar display-ul care ia locul oglinzii centrale retrovizoare este doar una dintre noutati

Cadillac a anuntat oficial ca viitorul CT6, varful de gama al marcii americane premium si rival direct al lui trioului german S-Klasse, Seria 7 si A8, va primi in dotarea de serie un ecran retrovizor care inlocuieste clasica oglinda retrovizoare centrala, , scrie automarket.ro.

Display-ul va prelua imagini HD de la o camera aflata in spatele masinii si le va transmite pe ecranul care ofera, spun cei de la Cadillac, o multime de avantaje in raport cu o oglinda clasica.

Conform oficialilor brandului de peste Ocean, raza de actiune a camerei va oferi un camp vizual de patru ori mai larg decat oglinzile clasice, vizibilitatea fiind asemanatoare cu cea oferita de un cabriolet cu plafonul coborat.

De asemenea, unghiul nu va mai fi obturat de montanti, scaune sau tetiere, asa cum se intampla in orice masina. Mai mult, unghiul mort este si el eliminat astfel.

Sursa: realitatea.net

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Normal, era deja de mult cazul.