Peste 100 de masini de epoca vor fi expuse in cea mai frumoasa piata din Timisoara, la Retroparada primaverii

TIMISOARA. Batrane doamne de poveste vor face din nou senzatie la Timisoara. Rafinate, elegante si cu parfum de epoca, bijuteriile pe patru roti vor fi admirate de pasionatii de autoturisme.

CITESTE SI: Viata salvata de interventia rapida a unui politist care a stiut sa faca manevrele de resuscitare pana la venirea Ambulantei, in Timis. Video 

Retromobil Club Romania organizeaza Retroparada Primaverii in Piata Unirii, sambata, 20 aprilie, cu incepere de la ora 10.00.

La Timisoara vor ajunge peste 100 de vehicule istorice, marea majoritate apartinand colectionarilor din Timis, carora li se vor alatura cei din Hunedoara si Caras Severin.

Retroparada Primaverii este un eveniment cu o traditie de 26 de ani care prin reunirea autoturismelor din colecţia membrilor sai reprezintă o ocazie efervescenta si unica de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, avand o mare putere de atractie pentru publicul de toate varstele si din cele mai diferite generaţii deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colectie trezesc curiozitatea sau nostalgia retrairii unor momente importante din viata„, transmit reprezentantii Retromobil Clubul Roman, organizatorul evenimentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. cazane