Noutati :

Mesajul de An Nou al premierului desemnat Sorin Grindeanu! Ce le transmite romanilor, de la Timisoara?

31 decembrie, 2016 - 11:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Premierul desemnat al Romaniei, Sorin Grindeanu, venit sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Timisoara, a transmis un mesaj de Anul Nou tuturor romanilor.

CITESTE SI: ‘Guvernul va sustine Timisoara, le multumesc tuturor banatenilor’. Sorin Grindeanu, prima declaratie la Timisoara, dupa desemnarea sa ca premier al Romaniei 

Sorin Grindeanu a postat cateva randuri pe pagina sa de Facebook in care ii asigura ca viitorul sau Guvern va lua urgent masuri pentru a le face viata mai buna.

Iata ce le transmite prim-ministrul romanilor!

„Dragi români,
Anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Țara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească și cu toții sperăm că Noul An ne va aduce liniște, progres și zile mai bune.
Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc!
Îmi doresc ca 2017 să ne aducă tuturor sănătate, încredere și prosperitate!
LA MULȚI ANI!”

CITESTE SI: CENTURA MICA ce ocoleste Timisoara, tot mai lunga! Ce s-a facut si ce noutati avem pentru 2017? HARTA opiniatimisoarei.ro 

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Dragnea e de acord cu ce transmite el?:))))

  2. Mi se pare mie,sau deja e cam ,,de lemn,, exprimarea?Nu*i prea devreme?