Noutati :

Masinile Google se vor plimba prin Timisoara. Gigantul face o actualizare pentru Street View Romania

19 iunie, 2014 - 02:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

TIMISOARA. A trecut mai bine de un an de cand masinile Google au trecut prin Timisoara. Gigantul anunta ca face o reactualizare a Street View Romania, asa ca masinile Google vor porni, in curand, prin cele mai mari orase din tara: Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti sau Sibiu, pentru a improspata si imbogati imaginile de pe Google Maps.

Street View pentru Google Maps a fost lansat in Romania la sfarsitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus dupa deschiderea biroului Google din Romania in noiembrie 2010, scrie hotnews.ro.

Cea mai recenta actualizare a imaginilor Street View din Romania a fost realizata in aprilie 2013, dupa un adevarat ¬maraton¬ al masinilor Street View si triciclului Google (Google Trike). Acoperirea Street View in Romania a fost extinsa atunci cu sute de localitati si peste 40.000 km, aproape toate tara fiind disponibila in Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adaugate imagini panoramice pentru zeci de atractii turistice din Romania.

Citeste mai mult!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Parerea mea este ca ar putea sa ma astepte cei de la Google. La felul cum arata acum Timisoara, ma refere la cele peste 100 de santiere deschise, nu vom avea o imagine prea concludenta a orasului.