Noutati :

Marilen Pirtea si-a desemnat prorectorii cu care va conduce in urmatorii ani Universitatea de Vest din Timisoara

8 martie, 2012 - 03:45 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Marilen Pirtea, noul rector al UVT, a prezentat Senatului universitatii echipa de conducere. Cinci sunt persoanele cu care vrea sa duca la bun sfarsit planul managerial propus in campania electorale. Vezi cine sunt prorectorii!

Marilen Pirtea l-a pastrat pe Petru Stefea, din vechea garda in echpa lui si a adus patru noutati cu care va incerca sa-si pune in aplicare planul de management. Iata care sunt prorectorii.

Madalin Bunoiu, concelarul Facultatii de Fizica din anul 2005, va fi prorectorul responsabil cu programele academice si relatia cu studentii. El a publicat 40 de lucrari publicate in reviste cotate ISI, indexate ISI, indexate BDI sau CNCS. Citari ale articolele publicate: 57. Factor Hirsch: 6. Madalin Bunoiu este evaluator CNCSIS (Consiliul National al Cercetarii stiintifice din invatamantul Superior) si ARACIS.

Dan Lazea, din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii va fi prorectorul responsabil de relatiile internationale si comunitate institutionala. El a fost consultant in cadrul Departamentului de Educatie si Cultura – Presedintia Romaniei (1998-2000) si expert in Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor, cu expertiza pe domeniile Educatie, Munca si Politica externa (2001-2004).

Otilia Hedesan va fi directorul CSUD. Ea va fi prorector, cupandu-se de studii doctorale si post-doctorale. Ea a fost seful Catedrei de Literatura Romana si Comparata de la Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a UVT (2008 – 2009), a ocupat functia de decan al Facultatii de Litere, Istorie si Teologie din cadrul Universitatii de Vest  Timisoara (2009 – 2012) si este presedinte  – Comisia Filologie, panel 5, stiinte umaniste, in cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor si Diplomelor Universitare a MECTS (din 2011).

Viorel Negru, fostul decan al Facultatii de Matematica si Informatica este prorectorul responsabil cu cercetarea stiintifica. El este membru fondator ARIA (Societatea  Romana de Inteligenta Artificiala); Computational Intelligence – Romanian chapter si membru al Societatii Romane de Matematica (din 1986).

Petru Stefea va fi prorectorul responsabil cu strategia economica si financiara. El a fost prorector al Universitatii de Vest din Timisoara (2008-2012), iar inainte de a ocupa aceasta functie a fost prodecan al Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest (2004-2008). Petru Stefea este si membru in Consiliul de Administratie al Centrului Regional de Inovare si Transfer Tehnologic TEHIMPULS si membru in echipa de elaborare a Strategiei de Inovare Regionala a Regiunii Vest.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...