Noutati :

La iarba verde din… intersectie. Cum sarbatoreste un timisorean Ziua Internationala a Muncii?

1 mai, 2015 - 01:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Daca nu ati plecat inca din oras de 1 Mai, puteti sarbatori Ziua Muncii alaturi de un timisorean, care a strigat adunarea la un picnic chiar in mijlocul intersectiei. Omul si-a luat masuta pliabila cu doua scaune si s-a pus in mijlocul intersectiei din Piata Balcescu.

„Este un spatiu verde care nu este pus in valoare, deci putem sa atragem atentia autoritatilor pentru a-l face de folos. Putem aduce paturi, izopreni, saltele, scaune, umbrele, carti, sah, rummy, palete de badminton, mingi, apa, suc, etc. Nu putem aduce alcool de orice fel pentru a nu avea probleme cu Politia Locala”, este invitatia lansata de timisorean.

picnic intersectie balcescu 1 mai (3)

Ziua de 1 Mai este una atipica pentru acesta, pentru ca in intersectie nu se bea alcool si nici nu se incing gratarele pentru mici. Barbatul asteapta la picnic oameni de toate varstele.

picnic intersectie balcescu 1 mai (2)

Timisoreanul vrea sa traga un semnal de alarma, pentru ca spatiul verde din intersectia Balcescu a ramas neingrijit, municipalitatea neavand incheiate contracte cu firme care sa intretina parcurile si zonele verzi din oras. Potrivit primarului Nicolae Robu, in mijlocul intersectiei va fi dusa Coloana Fidelitatii, monumentul aflandu-se acum in Cimitirul din Calea Lipovei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor