Firmele timisene, invitate la cea mai mare expozitie din domeniul agriculturii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene sa faca parte din delegatia de afaceri care va vizita cea mai mare expozitie de brutarie, patiserie si cofetarie –IBA, organizata la München (Germania), in perioada 12 – 14 septembrie 2015.
expozitie panificatie
Potrivit organizatorilor, IBA este singura manifestare din lume care acopera intreaga piata de profil de la A la Z, de la masini si arome pana la ingrediente si accesorii. Expozitia va aborda tematici de larg interes, precum gustarile rapide de tip snack, ingredientele functionale, magazinele de specialitate, solutiile de economisire a energiei in brutarii sau ambalajele ecologice.

IBA este locul de intalnire al celor mai mari si de succes companii din domeniul brutariei, cofetariei si patiseriei, si uneste toate produsele utilizate de catre cele mai mici pana la cele mai mari companii. Totodata, in cadrul expozitiei se vor gasi oferte variate si pentru detinatorii de restaurante si cafenele, comerciantii din industria alimentara si oamenii de afaceri din domeniul HORECA.

Gama de produse expuse in cadrul expozitiei: utilaje, echipamente si ustensile, materii prime si ingrediente, cuptoare si accesorii, sisteme de ventilatie si aer conditionat, catering, produse semifinite si finite, tehnologia informatiei (IT), automate de cafea si cafea, linii coacere si dospire, sisteme de cantarire si masurare, echipamente pentru magazine, cafenele, cofetarii si patiserii, logistica, paste, pizza si tortilla, optimizarea proceselor, tehnologia de curatenie si igiena in industria alimentara, gustari, inghetata, solutii de ambalare.

Pachetul misiunii economice cuprinde:
-Vizitarea expozitiei, transport cu avionul pe ruta Timisoara – München – Timisoara, transferuri interne,  2 nopti cazare cu mic dejun, asistenta insotitor din partea CCIAT pe toata durata misiunii economice.

Informatii si inregistrarea participarii la tel. 0372 185 247, 0256 490771 sau e-mail: [email protected], Emőke Kiss – consultant cameral.

Data limita de inscriere:  7 mai 2015.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...