Noutati :

Festivalul Dovleacului si Parada costumelor de Halloween, la Iulius Mall Timisoara!

28 octombrie, 2013 - 07:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Copiii sunt invitati sa sarbatoreasca Halloween-ul la Iulius Mall Timisoara, cu multa distractie si voie-buna! Vor avea loc concursuri de decorat dovlecii, parada de costume si vor fi multe surprize dulci! Distractia este garantata!

Joi, 31 octombrie 2013, holul din fata KidsLand se va transforma in atelier de creatie. Festivalul Dovleacului incepe la ora 16.00, prichindeii avand misiunea de a infrumuseta, cu mult talent si imaginatie, indragitul simbol de Halloween. Pentru a participa la competitia organizata de KidsLand, princhindeii pot veni de acasa cu un dovleac sau pot achizitiona unul pe loc. Cei mai iscusiti „artisti” vor fi premiati, petrecerea fiind completata de o parada a costumelor, muzica, premii si facepainting.

Evenimentele pentru prichindei continua in week-end. Vineri, de la ora 18.00, precum si sambata si duminica, de la ora 12.00, fantome, vampiri, vrajitoare si alte fiinte vor „bantui” prin KidsLand, in parade ale costumelor de Halloween. Și Play Zone ii invita pe cei mici la o petrecere antrenanta, cu muzica, dulciuri si alte surprize. „Trick or treats Party” va avea loc vineri, de la ora 18.00 si sambata, de la ora 17.30.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor