Noutati :

Drogurile se cultiva in…familie! In Timis, langa Lugoj, toamna se numara plantatiile de cannabis, unde muncesc un tata si cei doi fii

23 noiembrie, 2011 - 10:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

UPDATE: Cei doi fii ai agricultorului de langa Lugoj au fost arestati preventiv si sunt cercetati pentru detinere si trafic de droguri de risc.

Video-ul nu poate fi incarcat.

________________________________________________________

TIMIS. In vremuri de criza in cine sa mai ai incredere daca nu in membrii propriei familii? Asta si-a zis un agricultor din Timis care, impreuna cu cei doi fii ai sai, a pus pe picioare o plantatie ce ar fi trebuit sa le asigure un trai indestulat si o iarna linistita cu sarbatori imbelsugate.
E drept, cu destula truda, deoarece plantele, sadite inca de asta-vara, trebuiau plivite, udate si bine ingrijite pentru ca si recolta sa fie una pe masura.

Asa se face ca, dupa ce s-au documentat asiduu pe internet,  cei trei au muncit apoi din zori si pana-n seara cateva luni pe un ogor de pe dealurile de la Surducul Mic, nu departe de Lugoj, unde au pus seminte de cannabis de cea mai buna calitate.

Plantele s-au inaltat si a venit  vremea recoltatului. Gospodarii au adunat frunzele, le-au uscat si au inceput sa caute clienti pentru marfa.

Au dat sfoara in tara ca au o oferta imbatabila de „iarba” la preturi fara concurenta. Vestea a ajuns insa si la urechile procurorilor DIICOT Timisoara care au inceput sa ii monitorizeze pe agricultorii transformati in dealeri de stupefiante. Politisti de la Crima Organizata, sub acoperire, s-au oferit sa cumpere cannabis si asa i-au prins in flagrant  pe cei trei membri ai familiei, cu peste jumatate de kilogram de droguri asupra lor.

Cand i-au luat la intrebari pe traficantii de Surduc, procurorii aveau sa descopere si comoara: plantatia de cannabis de pe dealuri, precum si alte cateva sute de grame de iarba pregatita pentru vanzare si ascunsa in gospodaria familiei. In timpul audierilor, a mai iesit la iveala inca o jumatate de kilogram de cannabis de care si-a amintit unul dintre feciori.

Cei trei, tatal si fiii sai, amandoi majori, sunt acuzati de trafic de droguri de risc.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. nu prea se consuma frunzele spre informatia voastra…ci muguri

  2. auzi ca risc ce risc ma ,riscu de a nu mai avea voi .din ce face banii . am 35 de ani si fumez iarba de la 23 iarba asta periculoasa s-au de mare risc cum o numiti voi..si sunt sanatos tun chiar pot spune ca nu am avut probleme cu sanatatea cam deloc .

  3. sa-i iau in pwla pe toti procurorii!! se baga ei ca musca in curu vacii, muri-o-ar de cancer cu tot neamu lor! bah fraierilor, nu veti putea opri niciodata cultivarea, traficul si consumul de iarba, oricat de mult v-ati screme!