Noutati :

Darius Valcov poate fi arestat? Senatorii au aprobat toate cererile DNA

1 aprilie, 2015 - 05:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Senatorii au aprobat in cele din urma cererile DNA de retinere, arestare si urmarire penala pentru Darius Valcov. Aceasta a fost a doua cerere emisa de DNA, pentru retinerea si arestarea pe numele lui Darius Valcov.

106 de senatori au fost de acord, in timp ce 29 s-au opus arestarii fostului ministru de Finante. Acesta nu a ajuns miercuri in Parlament sa-si sustina pozitia in noul dosar intocmit de procurori, scrie realitatea.net.

In plenul Senatului a fost si o mica disputa pe procedura de vot. Senatorii nu puteau decide daca pentru cvorum se va tine cont de majoritatea senatorilor prezenti in sala sau de majoritatea calificata a tuturor senatorilor, exact cum s-a procedat la Dan Sova.

Regulamentul Senatului a fost modificat miercuri. Prin acesta se atesta ca este nevoie de majoritatea celor prezenti pentru vot sau de Statutul Senatorilor si Deputatilor, care prevede o majoritate calificata. Solicitarea lui Valcov a primit deja aviz favorabil in Comisia Juridica. Potrivit unor surse, Valcov ar fi dorit sa colaboreze cu procurorii, dar ar fi fost refuzat.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor