Noutati :

Cristian Cioaca: „Nu aveam timp s-o TRANSEZ pe Elodia!”

11 martie, 2013 - 01:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Dupa ce nici vineri nu a reusit sa ii convinga pe magistrati sa il elibereze pe durata procesului in care e judecat pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, politistul Cristian Cioaca le-a trimis acestora o scrisoare.

In mesajul trimis magistratilor, Cristian Cioaca sustine ca poate demonta fiecare dovada a procurorilor. „Cum se poate justifica solutia de trimitere a mea in judecata pentru un omor, in conditiile in care raportul de expertiza medico- legala concluzioneaza ca ‘volumul total e de 23 de ml de sange’?”, scrie Cioaca.

Se pare ca acesta a avut timp dupa gratii sa se documenteze si despre alte cazuri judecate de justitia din Romania, astfel ca face si o paralela menita, sustine el, sa il disculpe. Cioaca da ca exemplu dosarul studentilor de la Timisoara care au transat cadavrul unui barbat. Instanta a stabilit atunci ca timpul necesar pentru ca doua persoane adulte sa transeze un cadavru este de cel putin 6 ore. Acesta incearca sa scape de acuzatii sustinand ca el nu ar fi avut la dispozitie un asemenea interval si nici nu ar fi avut motive sa isi ucida sotia.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor