Noutati :

Crin Antonescu, deranjat de unii jurnalisti: „Ce nesimtiti!”

21 februarie, 2013 - 09:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat deranjat, dupa sedinta Delegatiei Permanente, de jurnalistii care doreau sa ca el sa faca declaratii in acelasi timp cu fostul premier Tariceanu, presedintele Senatului folosind sintagma „Ce nesimtiti”.

Dupa terminarea sedintei Delegatiei Permanente a PNL, purtatorul de cuvant al formatiunii, Mihai Voicu, a sustinut o declaratie de presa, in care a prezentat concluziile discutiilor.

Dupa Voicu, fostul presedinte PNL Calin Popescu Tariceanu a facut, de asemenea, o scurta declaratie de presa.

In timpul acesteia, actualul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a iesit din sala de sedinte, pentru a pleca, dar o parte dintre jurnalisti l-au oprit, dorind sa ii ia acestuia declaratii, in acelasi timp cu cele facute de Tariceanu.

„A iesit domnul Voicu, haideti mai, va rog frumos, respectati-l pe om (pe Calin Popescu Tariceanu, n.r.) sa termine, astept, dar comportati-va civilizat”, le-a spus Antonescu reporterilor.

In momentul in care Antonescu s-a intors pentru a astepta finalul declaratiilor lui Tariceanu, a fost surprins de camerele de luat vederi spunand, incet: „Ce nesimtiti”.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor