Noutati :

Concursul foto „Timisoara mea” e aproape de final. Miercuri vor fi desemnati castigatorii. Vezi inca o data pozele inscrise!

1 august, 2011 - 02:44 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

sursa foto: Banaterra

TIMISOARA. Cele mai bune fotografii cu Timisoara le vor aduce celor care au prins instantaneele 3 premii de 1.000 de euro! Concursul foto „Timisoara mea” se apropie de sfarsit, iar castigatorul va fi desemnat miercuri, la sedinta Consiliului Local.

Participantii, fotografi amatori din Timisoara, au strans mii de voturi de la timisoreni, pe doar 128 de fotografii. Au incercat sa surprinda cadrul care reprezinta cel mai bine capitala Banatului, iar cele mai reusite imagini le vor aduce premii 1.000 de euro. In plus, poza desemnata castigatoare va deveni coperta revistei “Timisoara – Open Art City”, in anul 2012.

Reprezentantii Primariei Timisoara au tiparit un album in care se regasesc toate fotografiile inscrise, insotite de numele si de comentariile participantilor. Maine, 2 august, incepand cu ora 11:00, fiecare fotograf va primi cate un album, iar castigatorii vor fi anuntati miercuri, 3 august, de Ziua Timisoarei, la sedinta extraordinara care incepe la ora 10:00.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor