Noutati :

Circulatie blocata in Capitala de protestatrii nemultumiti de decizia Curtii Constitutionale de a invalida Referendumul

21 august, 2012 - 10:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Circa 300 de oameni s-au adunat in Piata Universitatii pentru a protesta fata de decizia CCR de invalidare a Referendumului. Manifestantii au blocat circulatia din centrul Capitalei, jandarmii s-au asezat in dispozitiv.

Printre protestatari se afla si Dorin Lazar Maior, presedintele Blocului National al Revolutionarilor, ales, in iunie, secretar executiv al PSD insarcinat cu problemele revolutionarilor.

Cei de la Universitate, adunati pe trotuarul dinspre Teatrul National, protesteaza de la ora 14.00, dupa anuntarea deciziei Curtii Constitionale (CC) prin care a fost invalidat referendumul de demitere a lui Basescu. O parte a lor au manifestat, inca de dimineata, in fata sediului CC, dupa care s-au mutat la Universitate.

Oamenii agita steaguri tricolore, scandeaza contra lui Traian Basescu si afiseaza pancarte cu mesaje ca „Tu nu ma reprezinti, eu nu te vreau”, „Noi nu te mai vrem presedinte”, „Jos golanul!”, „Rusine, CCR!”, „Basescu, vino aici, sa coabitam impreuna!” sau „Basescu, groparul Romaniei si al democratiei”.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor