Noutati :

Cauti un loc de munca? Iata lista posturilor din Timis valabile in perioada 17-23 mai 2012!

17 mai, 2012 - 07:22 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0


TIMISOARA. Persoanele care isi cauta o slujba in Timis au disponibile aproape 300 de locuri de munca in perioada 17-23 mai 2012. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis a publicat lista posturilor vacante!

Timisenii care se afla in cautarea unei slujbe pot afla care sunt posturile disponibile la sediul AJOFM. Saptamanal, Agentia publica lista locurilor de munca libere, iar cei care sunt interesati pot afla daca meseria in care sunt calificati este cautata in judetul Timis.

In ultimele saptamani, numarul posturilor vacante a fost tot mai mare, dar incepe sa se stabilizeze in jurul a 300-500 de locuri de munca. In perioada urmatoare sunt disponibile aproape 300 de slujbe. Cel mai cautat post este cel de operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice – cu 40 de locuri de munca vacante in Timis.

Pe lista publicata de AJOFM apar si locuri de munca disponibile pentru persoanele care au studii superioare: administrator financiar (patrimoniu), inspector de specialitate in administratia public, inginer mecanic sau de sistem in informatica, inginer cai ferate ori programator IT.

Nu lipsesc nici locuri de munca pentru femei de serviciu, pentru casieri,paznici sau zidari.

Iata lista locurilor de munca vacante!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor