Noutati :

Campanie de strangere de jucarii pentru copiii nevoiasi, la Iulius Mall Timisoara

29 octombrie, 2013 - 07:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Cel mai mare centru comercial din Timisoara organizeaza, in perioada 30-31 octombrie 2013, o campanie de strangere de jucarii pentru copiii cu dificultati materiale.

Toti cei care trec pragul Iulius Mall Timisoara sun invitati sa participe activ la campania sociala menita sa le aduca un zambet copiilor cu o situatie materiala precara.

Miercuri si joi, in intervalul orar 14.00-18.00, reprezentantii Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany vor fi prezenti in zona Auchan pentru a aduna produsele daruite de timisoreni. Persoanele cu suflet mare pot dona jucarii, dulciuri, carti de colorat si rechizite.

Campania „Bucurii pentru copii” vizeaza implicarea comunitatii locale in sprijinirea copiilor saraci din judetul Timis, princhindei ce fac parte din familii cu dificultati materiale si sunt privati de conditiile necesare dezvoltarii armonioase.

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany este o organizatie non-profit, care urmareste imbunatatirea calitatii vietii persoanelor dezavantajate, in special a copiilor si familiilor, oferind servicii sociale si promovand practici profesioniste in asistenta sociala

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor