Noutati :

Calin Popescu Tariceanu il provoaca pe Antonescu: candidatul PNL la Palatul Cotroceni sa fie ales de partid prin alegeri interne

25 ianuarie, 2013 - 12:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

Senatorul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca PNL are datoria de a desemna candidatul la prezidentiale cu cele mai mari sanse de castig si cel mai capabil sa ocupe aceasta functie, propunand organizarea de alegeri interne in partid, in care sa se confrunte mai multi candidati.

PNL a convocat un congres extraordinar care se va desfsura pe 22-23 februarie.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Propaganda basista nu doarme. asta e bine, dorm doar pnl’istii in frunte cu Antonescu… sau cel putin asa vreti voi sa credeti ? De fapt voi VISATI cu ochii deschisi. Sa va explic de ce. Cand a luat fiinta USL, niste chestii s-au stabilit acolo si sunt pentru totdeauna. Ponta premier, Antonescu presedinte. E simplu? Sa va scriu pe silabe? Tariceanu o arde aiurea pentru ca ii puneti voi vorbe in gura, si il dau astia afara din partid. Asta era strategia ? Oaaaau. Ce tare. Cine a facut strategia asta ? Noul sef al PDL Timis, securistul Samartinean? Bun baiat. Si mai presus de toate, CREDIBIL !