Nicolae Robu: Voi moderniza sistemul de sănătate din Timișoara (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Timișoara, are pregătite proiectele pe sănătate pe care le va implementa ca primar. El le-a prezentat pe toate în cadrul evenimentului de lansare a Programului de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara.

Prioritățile mele pe zona de sănătate sunt: finalizarea noii clădiri a Spitalului de Copii, finalizarea noului corp de clădire al Clinicii ORL, noua Maternitate a Spitalului Municipal și construirea unui centru de îngrijiri paliative. Pe lângă acestea și multe alte proiecte noi, vom începe restaurarea clădirilor găzduitoare de clinici ale spitalelor municipalității”, a precizat Nicolae Robu.

În plus, Robu a menționat că este nevoie urgentă de dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalelor. El a garantat că va aduce echipamente moderne pentru unitățile spitalicești din Timișoara.

Am prevăzut, în Programul pe Sănătate pentru Timișoara, dotarea cu echipamente moderne și mobilier nou a tuturor clinicilor celor trei spitale care aparțin Primăriei. Vă garantez că vom lucra constant și susținut pentru a aduce îmbunătățirile necesare și pentru a moderniza toate unitățile spitalicești din Timișoara care țin de municipalitate”, a spus Robu.

Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara al lui Nicolae Robu prevede, pe lângă proiectele pe zona de sănătate, și dezvoltarea infrastructurii rutiere, modernizarea și finalizarea clădirilor în care funcționează școli și licee, înnoirea parcului auto al STPT și crearea de noi parcuri în oraș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Va amintiți când Robu era primar și la Județean operau la secția de cardiologie fără AC în blocul operator?

 2. Extrem de subțire!, proiecte care sunt în curs de finalizare și grafic de implementare 90-95%, ca și programul autointitulat de guvernare locală competentă cu lărgiri de străzi. Spital Municipal nou? Spital Regional Nou? Institutul Oncologic Regional? Oradea își mai face încă vreo două complexe de pasaje subterane și încă vreo două poduri suspendate între cartiere ca să decongestioneze circulația și la noi încă se pregătesc lărgiri de la 4 la 6 benzi ca la începutul anilor 1900 în Europa de Vest. Proiecte Smart City, electro, velo, mobilitate alternativă? Nici pomeneală. Foarte foarte slab programul, pentru un oraș cu caracter competitiv și concurențial cum e Timișoara.

 3. Ma voi da cu trotineta si voi mai face inca un sondaj pe FB.

 4. Ma intreb : oare cand o sa aiba timp sa si doarma, ca pina acum am citit ca va face atitea incat le-am si uitat numarul…clonat sa fie si nu apuca sa „realizeze” toate cele promise.
  Nu-mi aduc aminte ca vreun candidat la fotoliul primariei sa fi promis ca face atatea lucruri…in curand o sa le uite si el numarul…doar spun !!!!!

 5. opiniatimisoarei.ro/nicolae-robu-despre-spitalul-de-copii-din-timisoara-sunt-nevoit-sa-ridic-piciorul-de-pe-acceleratie/08/07/2018

  • superb. multumesc

 6. Robu care inca se crede Edil, si cand a fost Edil nu a facut decat sa promoveze tot felul de neaveniti in functii publice, si obligatrii, si a dat mana cu Ciuma Rosie si cu Febra Galbena…doar doar sa prinda ciolanul si sa promoveze iar tot felul de limbrici si sa promoveze iar spaga. Vai si amar de noi daca iar ajunge spagaru asta in functie! De accidentul de pe Calea Lugojului cand a murit un om nevinovat..nu mai zice nimic pacaliciul asta?

 7. Mă bucur pentru ultracinstitul poate primește un ajutor după ce pierde alegerile sigur va suferi cumplit la fel ca ultima dată.🤣

 8. Vine Robu! Promisiuni si semafoare!

 9. La pensie cu tine.

 10. La pensie cu tine…

 11. modernizezi poola mea ma…8 ani nu ai fost in stare sa faci nimic. Ce modernizezi ma? Iti iei inca o masina si o casa noua…ca doar si nepotii au nevoie nu? Aviz lachetzilor sustinatori LAE . Sistemul de sanatate tine de guvern si CJT nu primarie !

 12. Își va cere mertanul înapoi la pachet cu șoferul, de la Retim? Ceva idei de noi semafoare și camere neomologate? Vreun nou Incuboxx care să risipească la prima furtuna sau poate vreo fântână cântătoare? Vreo poartă nouă pe Lugojului?

 13. Mi-e tot mai scarba de asta.

 14. Robu e cel mai mincinos si corupt primar din 1945 incoace… acum pe cale sa fie egalat de Friț.

  Salvarea Timisoarei sunt ILIE VASILE SIRBU si AUR