Noutati :

BUGETUL de stat pe 2013 a fost adoptat de Parlament

7 februarie, 2013 - 02:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Parlamentarii au adoptat, joi, bugetul de stat pe 2013, cu 309 voturi „pentru” si 108 voturi „impotriva”.

Proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi „pentru” si 109 voturi „impotriva”.

La acest proiect de act normativ a fost adoptat un singur amendament, care propune eliminarea prevederii potrivit careia ordonatorul principal de credite are obligatia sa transmita Ministerului Finantelor Publice detalierea in structura, pe functii, a numarului maxim de posture finantat prin prezenta lege si salariul mediu de baza pe functii, din anul 2013, in termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a prezentei legi.

Amendamentul insusit de plen a fost propus de Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat si Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, precum si de deputatii PP-DD Liliana Minca, Daniel Catalin Fenechiu si Radu Popa si de grupurile parlamentare ale PP-DD.

Comisiile de specialitate au explicat acceptarea acestei modificari „pentru o informatie juridica completa si punerea de acord cu normele de tehnica legislativa prevazute de Legea 24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative”.

Celelalte 37 de amendamente la proiect au fost respinse.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor