Noutati :

BBC a difuzat imagini VIDEO socante filmate cu camera ascunsa in fabricile Apple din China. Muncitorii extenuati cad ca mustele

19 decembrie, 2014 - 07:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Televiziunea publica din Marea Britanie a publicat noi imagini filmate cu camera ascunsa in fabricile din China in care se produce faimosul Iphone 6.


In film se vede cum muncitorii epuizati de programul de lucru sunt la un pas de moarte, adormind in timpul programului de lucru. Unul din sefi le atrage atentia angajatilor sa nu adoarma in timpul lucrului deoarece risca sa se curenteze.

Muncitorii chinezi care produc iPhone 6 in fabricile Apple sunt atat de epuizati de conditiile de munca incat adorm cu capul pe bancul de lucru si risca sa se electrocuteze.

Programul de lucru al chinezilor care produc cele mai cautate telefoane mobile din lume depaseste 60 de ore pe saptamana.

Oficialii Apple au promis ca vor investi in conditiile de lucru si ca vor face investigatii pentru a remedia situatia cunoscuta de mai multi ani si care a dus inclusiv la sinucideri in randul angajatilor.

Sursa: realitatea.net

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor