Noutati :

Basescu il ataca violent pe Ponta, dupa ce prim-ministrul i-a dat prima lovitura: va participa la reuniunea Consiliului European

12 iunie, 2012 - 08:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a iesit in fata romanilor pentru a raspunde atacurilor lui Victor Ponta, care a fost mandatat de Parlament sa participe la urmatoarea reuniune a Consiliului European.

„S-a terminat campania electorala si trebuie sa va spun ca de azi voi reveni in viata publica. Nu am vrut ca in toate aceste 30 de zile de la instalarea Guvernului sa spuna unii ca e scandal. Nu e scandal, sunt puncte de vedere diferite.

Suntem in fata unui lucru pozitiv pentru ca dezbaterea din Parlament si dezbaterea a ce va urma in zilele urmatoare se refera la Uniunea Europeana, iar nevoia de a stii cat mai bine care sunt mecanismele de functionare a Uniunii, este nu doar la nivelul oamenilor politici, dar este evident ca sunt unii care au titlul de profesori si sunt invitati la televizor si care nu au habar cum functionează Uniunea Europeana.

Astazi parte din clasa politica a dat cel mai penibil spectacol in ceea ce priveste cunoasterea UE, din pacate in frunte cu domnul premier dr. in drept Victor Ponta. Nu doresc o confruntare cu nimeni, dar doresc solutii corecte, constitutionale. Romania trebuie sa aiba ceea ce au toate statele pe diverse paliere ale Uniunii Europene. Legitimitate. Inteleg ca astazi s-a adoptat o declaratie pe baza careia sa se modifice Constitutia…”

Citeste aici toata declaratia presedintelui!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Dupa cum s-a manifestat intotdeauna, baseanu bate campii. Se vede ca eba seamana cu el. Sa-i fie de bine imbuibarea nemeritata de pana acum. Multumesc sortii ca nu va mai lua decizii pentru mine peste putin timp. Doamne-ajuta!