Noutati :

Activitati Educative la IULIUS MALL, in Saptamana Altfel

3 aprilie, 2013 - 02:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Joi, 4 aprilie 2013, Iulius Mall Timisoara gazduieste „Targul Activitatilor Educative Formale si Nonformale”.

Manifestarea face parte din cadrul programului educational „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, initiat de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, cu scopul constientizarii importantei activitatilor formale si nonformale in dezvoltarea armonioasa a personalitatii copiilor si elevilor.

Deschiderea targului va avea loc joi, de la ora 10.30, in zona Sarra Blu, la eveniment urmand sa participe cadre didactice, zeci de prescolari, elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal, precum si parinti. Programul targului cuprinde: spectacole artistice de dans de societate si modern, dansuri populare, muzica intrumentala si pop, demonstratii sportive de cricket, karate si judo.

Totodata, participantii vor prezenta, in cadrul unor standuri special amenajate, informatii despre diverse domenii educative precum: arte plastice, arta fotografica, metaloplastie, creatie literara, biologie, navomodele, protectie civila, educatie rutiera, protectia consumatorilor, prevenirea consumului de droguri si activitati sportive. La finalul evenimentului, elevii si cadrele didactice care s-au implicat in organizarea manifestarii vor fi premiati.

Institutiile implicate in programul educational sunt: Inspectoratul scolar Judetean Timis, Palatul Copiilor, Consiliul Elevilor Timis, Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Inspectoratul de Politie Judetean Timis, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” Timis, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Timis, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Asociatia Culturala Pentagon si Asociatia Culturala TotalArt.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...