Start la cea mai mare expozitie din domeniul Agriculturii, de la Timisoara. Programul complet de la Banat Agralim 2018

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, alaturi de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara si alti parteneri, dau vineri startul celei mai mari expozitii agricole din vestul tarii.

Expozitia va avea loc in perioada 8-10 iunie, in incinta Universitatii de Stiinte Agricole din Calea Aradului, acolo unde gazdele s-au pregatit pentru a primi un numar cat mai mare de vizitatori.

Manifestare expozitionala devenita traditionala, de referinta pentru sectorul agricol si domeniile conexe din Romania si din vestul tarii, Expo Banat Agralim reuneste peste 150 de expozanti din tara si strainatate – producatori, distribuitori, fermieri, reprezentante in Romania ale unor branduri renumite, firme, mestesugari, organizatii si institutii de profil, care isi prezinta produsele si serviciile din domeniul agro-alimentar, cresterea animalelor, producerea si distributia de masini si utilaje agricole si horticole, alimentatie publica, masuratori terestre si cadastru, altele.

Tematica Expo Banat Agralim vizeaza promovarea si evidentierea performantelor din domeniile: agricultura, cresterea animalelor, industrie alimentara si ambalaje, produse ecologice, cinegetica, cercetare-inovare-extensie universitara-finantare, produse traditionale.

Organizatorii s-au straduit ca aceasta noua editie a Expo Banat Agralim sa aduca impreuna stiintele vietii, iar expozantii vor incerca sa demonstreze din plin acest lucru.

La evenimentul inaugural, sunt asteptati inalti oficiali din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Cercetarii si Inovarii, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Culturii, I.P.S. Mitropolitul Banatului, parlamentari de Timis, oficiali ai administratiei publice locale, corpul diplomatic acreditat la Timisoara, personalitati ale mediului academic si de cercetare, asociatii profesionale, firme, delegatii de afaceri straine (CCI Kikinda este prezenta cu stand colectiv), mass media.

Iata programul complet al Banat Agralim:

Vineri, 8 iunie
10:00 Deschiderea expozitiei pentru public
11:00 Deschiderea oficiala (in fata pavilion principal)
18:00 Momente folclorice cu Liliana SAMSON si formatia
20:00 Inchiderea expozitiei

Sambata, 9 iunie
10:00 Deschiderea expoziției
10.00 – 14.00 DRESAJ CANIN oferit de Royal Canin
12:00 Extragerea castigatorilor Tombolei BANAT AGRALIM
12:30 – 18:00 ZIUA CALULUI
12:30 Proba 1: Voltije Cupa FER program impus
13:00 Proba 2: Voltije Cupa FER program liber
14:30 Pony Show
15:00 Proba 3: Voltije Cupa FER Pas-de-Deux
15:30 Proba 4: Voltije Cupa FER Echipe
16:00 Proba 5: Test debutanti obstacole
16:30 Demonstratie voltije debutanti (international)
17:00 Demonstratie obstacole
17:30 Demonstratie atelaje
18:00 Festivitate de premiere participanti Ziua Calului
18:00 Momente folclorice cu Liliana SAMSON si formatia
20:00 Inchiderea expozitiei

Duminica, 10 iunie
10:00 Deschiderea expozitiei
16:00 Momente folclorice cu Liliana SAMSON si formatia
18:00 Inchiderea expozitiei

Organizatorii anunta ca programul poate suferi modificari in cazul in care conditiile meteo nu sunt favorabile.

Expozitia poate fi vizitata vineri si sambata intre orele 10 si 20, iar duminica intre orele 10 si 18. Intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.