Shopping City Timisoara a deschis prima librarie-concept din oras: Bookcity

TIMISOARA. Shopping City Timișoara a inaugurat prima librărie-concept din cadrul centrului comercial, unică în Timișoara. „Orașul cărților” este conceptul sub care a fost amenajată librăria Bookcity și care le oferă vizitatorilor un întreg univers cultural.

Concept store-ul Bookcity este primul de acest tip din Timișoara și se întinde pe o suprafață de 205 metri pătrați. Design-ul îi poartă pe clienți cu gândul la străzile unui adevărat centru urban, din care pot prelua elemente de smart entertainment, pentru că librăria nu găzduiește doar cărți.

Astfel, pe rafturile Bookcity se regăsesc peste 30.000 de produse unice, din categorii precum: cărți, muzică, film, kendama, boardgames, accesorii de papetării.

Mai multe informații pot fi aflate de pe pagina Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.