CCIA Timis inaugureaza Punctul de Informare in cadrul Proiectului LaborNet

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis impreuna cu Primaria Orasului Kikinda – in calitate de parteneri si Camera de Comert si Industrie a Serbiei prin Camera Regionala din Districtul de Nord al Banatului Kikinda, partener coordonator al Proiectului LaborNet – Retea pentru mobilitatea fortei de munca in zona transfrontaliera Romania-Serbia, organizeaza deschiderea oficiala a Info Point-ului Timisoara, creat in cadrul proiectului.

Proiectul LaborNet se inscrie pe linia preocuparilor CCIAT de a gasi solutii viabile la criza fortei de munca din judet, inclusiv prin facilitarea accesului cetatenilor sarbi pe piata fortei de munca din Romania, iar realizarea unui birou de informatii sporeste oportunitatile de angajare in zona transfrontaliera atat pentru personalul neocupat (cu precadere persoane din grupurile defavorizate) dar si pentru firmele cu dificultati in gasirea fortei de munca.

Proiectul este implementat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia, asigurand suportul logistic si informatii necesare companiilor din judetul Timis interesate sa angajeze personal din Republica Serbia.

Alaturi de partenerii proiectului, la eveniment vor participa reprezentanti ai comunitatii de afaceri transfrontaliere, potentiali angajatori, entitati / institutii care activeaza in domeniul ocuparii si incadrarii persoanelor pe piata muncii, mass-media.

Evenimentul inaugural va avea loc in data de 26 ianuarie 2018, cu incepere de la ora 11, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis din Piata Victoriei nr. 3, Sala C.E.D.O.

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected], Cristina COROIAN – Expert PR / CCIAT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.