Doua targuri de traditie organizate de CCIA Timis in aceasta luna

TIMISOARA. Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis va fi in doua saptamani gazda a doua evenimente devenite deja traditionale.

Primul dintre acestea are loc in acest final de saptamana, la Centrul regional de Afaceri. UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila a ajuns la editia a sasea si reuneste producatori, distribuitori, reprezentante ale unor companii internationale din Romania, care vor intampina atat publicul larg, cat si cel profesionist, cu o gama larga de produse, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, mobilarea si amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in perioada 18-21 mai, organizeaza cea de-a 6-a editie a manifestarii expozitionale nationale specializata in constructii, mobilier, amenajari interioare si decoratiuni numita ”Universul Casei Tale & Expo Mobila Timisoara”. Sunt prezenti peste 30 de expozanti, in marea lor majoritate producatori, dar sunt si distribuitori sau reprezentanti ai un companii internationale de renume din Romania, care pe parcursul celor patru zile de expozitie vor intampina publicul larg, dar si cel profesionist cu o gama extrem de larga de produse si servicii, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, mobilarea si amenajarea spatiilor interioare si exterioare. Dorim totusi sa subliniem ca sectorul de mobila este puternic reprezetat in expozitie si care asa cum ne-a obisnuit va aduce in fata publicului cele mai noi tendinte, materiale si accesorii sau sisteme inteligente din industria mobilei”, spune Roxana Bonchis, organizatorul expozitiei ”Universul Casei Tale & Expo Mobila Timisoara”.

Al doilea eveniment de anvergura care va fi organizat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis va incepe la jumatatea saptamanii viitoare.

Salonul Industriei Usoare isi deschide portile miercuri, 24 mai. Este cel mai mare eveniment de acest gen din vestul Romaniei si participa peste 50 de firme din intreaga tara. Firmele prezinta spre vanzare o gama larga de produse de sezon, printre care imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, lenjerie intima, lenjerii de pat. Printre acestea vor mai exista si alte produse, bijuterii, produse naturiste, artizanat. In paralel, functioneaza, in parcare si nelipsitul târg de produse traditionale. Asteptam publicul in numar cat mai mare sa vina sa isi reinnoiasca garderoba de vara. Preturile vor fi accesibile pentru toate buzunarele, de data aceasta avem mai multi producatori decat la celelalte editii”, spune Aura Culea, organizatorul expozitiei Salonul Industriei Usoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.