Schimba-ti garderoba! Haine, incaltaminte si o multime de accesorii te asteapta la Salonul Industriei Usoare la Timisoara! FOTO!

TIMISOARA. Start la editia cu numarul 31 a Salonului Industriei Usoare. Timisorenii pot vizita de miercuri pana duminica targul deschis la Centrul Regional de Afaceri, unde sunt asteptati cu produse pentru toate buzunarele.

Imbracaminte, incaltaminte, accesorii sau genti, toate se gasesc in cadrul standurilor amenajate la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Peste 60 de firme din 27 de localitati din Romania si-au expus produsele, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Timisorencele pot achizitiona o ie taraneasca la 200 de lei, sau 500, daca este impodobita cu multe cusaturi, rochii, ale caror preturi incep de la 45 de lei, ajungand si pana la cateva sute. O poseta poate costa de la 70 de lei in sus, in timp ce hainele de blana pentru femei pleaca de la 900 de lei. La preturi de producator si barbatii pot cumpara blugi, care nu costa mai mult de 80 de lei, in timp ce o pereche de adidasi costa intre 180 si 200 de lei. Nu lipsesc nici ofertele. Unul dintre comercianti ofera doua camasi la pretul de 70 de lei sau la doua camasi cumparate ti se ofera o cravata bonus.

Am deschis portile celei de-a 31 editii a Salonului Industriei Usoare, editia de primavara. E cel mai mare eveniment de acest gen din vestul tarii. Participa peste 60 de firme din 27 de localitati din Romania. Firmele prezinta o gama larga de produse de sezon, printre care imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, pielarie, haine pentru copii, cosmetice sau bijuterii. Avem multe produse dedicate sarbatorilor de primavara, 1 si 8 martie, astetam publicul larg sa cumpere pentru cei dragi„, a declarat Aurora Culea, organizator al Salonului Industriei Usoare Timisoara 2017.

Salonul Industriei Usoare va fi deschis de miercuri, 22 februarie, si pana sambata 25 februarie, intre orele 10.00 si 20.00, iar duminica 26 intre orele 10.00 si 18.00. Intrarea la eveniment este libera. Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT va oferi publicului vizitator produse specifice sezonului rece.

FOTO: Virgil Simonescu

Oaspeti de seama la Centrul Regional de Afaceri

In ziua deschiderii Salonului Industriei Usoare, Centrul Regional de Afaceri a avut si un oaspete de seama. Atasatul economic si comercial al ambasadei Begiei in Romania, Anne Defourny, a facut prima sa vizita la Timisoara, unde a avut o intalnire cu directorul general al Camerei de Comert si Industrie, Florica Chirita.

Am primit informatii diverse si utile despre activitatile si serviciile concrete pe care le deruleaza CCIA in beneficiul firmelor din judetul Timis. A fost o prima intalnire, si sper ca nu va fi singura. Urmatoarea va fi cu siguranta o vizita de lucru, in care sa stabilim o colaborare, si voi discuta cu agentia noastra de la Bruxelles si sper ca in viitor, nu stiu cand si cum, sa aducem o delegatie aici pentru a vedea potentialul economic al regiunii„, a spus Anne Defourny.

In judetul Timis sunt doar 133 de firme cu investitie belgiana, ceea ce inseamna foarte putin pentru acest judet. Am prezentat economia judetului Timis si speram ca, dupa propunerile pe care le-am facut, numarul firmelor va creste, la fel si valoarea schimburilor comerciale, care speram sa se dezvolte. Avem promisiuni ca in 2017 sa realizam acest parteneriat de afaceri care va fi condus de catre atasatul economic al Ambasadei”, spune Florica Chirita, directorul CCIAT.

Tot inainte de deschiderea targului de la Timisoara, o delegatie italiana formata din Luca Gentile, director al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior, biroul Bucuresti, si Roberto Mingotto, consilier pentru promovare internationala Federlegno Arredo. Cei doi au ajuns la Timisoara pentru a promova targul de mobila Made Expo, care se va desfasura in perioada 8-11 martie la Milano. Oficialii italieni au incercat sa ii atraga pe producatorii romani catre salonul de la inceputul lunii viitoare, al doilea ca importanta din Europa, si unul in care nu este prezentata doar mobila, ci si noi tehnologii in constructii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.