Haine, incaltaminte si accesorii de sezon la Salonul Industriei Usoare organizat de CCIA Timis. Pentru pofticiosi se deschid si standuri cu mancare

TIMISOARA. Editia cu numarul 31 a Salonului Industriei Usoare este pe punctul de a-si deschide portile. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste la Centrul Regional de Afaceri, in perioada 22 – 26 februarie 2017, editia de primavara a Salonului Industriei Usoare, eveniment devenit deja o traditie in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, o gala a tendintelor modei in sezonul primavara 2017.

Notorietatea de care se bucura azi Salonul Industriei Usoare este conferita de publicul vizitator care a gasit in editiile ultimilor ani ceea ce cauta: calitate, diversitate, preturi corecte.

Peste 60 de firme producatoare din Romania si strainatate vor expune spre vanzare imbracaminte, tricotaje, articole de lenjerie, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie, lenjerie de pat. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice si naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur si argint, gablonturile, articole de artizanat. Firmele provin din 29 de localitati din Romania si una provine din Ungaria.

Sa nu uitam ca in 24 se sarbatoreste Dragobetele si vizitatorii vor gasi multe produse pe care sa le poata oferi cadou celor dragi. Noi am cautat sa atragem tot mai mult producatori romani care ofera produse de calitate si la preturi rezonabile. Vor fi produse pentru toate buzunarele. Fata de editia trecuta avem 5 firme noi. Sa nu uitam ca in aceeasi perioada se mai intampla un targ la Mamaia, unde iarasi sunt foarte multe firme, si multi nu s-au putut mobiliza sa fie in doua locuri deodata„, a declarat Aurora Culea, organizator al Salonului Industriei Usoare.

Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT va oferi publicului vizitator produse specifice sezonului rece.

Salonul Industriei Usoare va fi deschis de miercuri, 22 februarie, si pana sambata 25 februarie, intre orele 10.00 si 20.00, iar duminica 26 intre orele 10.00 si 18.00. Intrarea la eveniment este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.