Firmele timisene, invitate de CCIA Timis la o noua misiune economica, in Turcia

TIMISOARA. In perioada 9 – 12 februarie 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiune economica in Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a editii a Targului international dedicat industriei de prelucrare a metalelor si tratamentelor de suprafata – WIN EURASIA Metalworking.

Cu o productie in crestere, industria producatoare de masini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din aceasta productie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezinta principala zona de focalizare a Targului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate in expozitie sunt:
– prelucrarea materiilor prime si semifinite;
– prelucrare sarma, tuburi si tevi;
– prelucrare foi metalice;
– formare, asamblare, separare, sudare;
– tratamente de suprafata;
– masurarea si controlul calitatii.

De asemenea, sectiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive, Process Chain asteapta profesionistii din domeniul roboticii si automatizarilor.

Firmele romanesti beneficiaza de o serie de facilitati si gratuitati oferite de organizatorul expozitiei: 3 nopti de cazare, transferuri interne, expunerea materialelor de promovare in standul comun rezervat delegatiei CCIAT, participare la intalniri B2B si vizite la firme. Participantii trebuie sa suporte doar cheltuielile de transport.

Termen de inscriere pentru participarea la eveniment este data de 20 ianuarie 2017.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.