Doctorii, pompierii si voluntarii Salvo, in strada, la Timisoara, la un eveniment inedit. Ce se pune la cale?

TIMISOARA. Lecturi de prim ajutor. Acesta este sloganul care scoate in strada medicii de la Spitalele Municipal si Louis Turcanu, pompierii, dar si pe voluntarii de la Salvo din Timisoara, saptamana aceasta.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Incident pe Aeroportul Timisoara! Ce distrugeri a provocat cu avionul un pilot? 

La invitatia Bibliotecii Judetene Timis Sorin Titel, cu totii vor participa la o noua tura de lecturi in aer liber. Cei invitati nu au fost alesi deloc la intamplare. Biblioteca aniverseaza 112 ani de la infiintare, astfel ca cei mai in masura sa marcheze acest moment sunt salvatorii care primesc zilnic apeluri la numarul de urgenta 112.

CITESTE SI: 1000 de sturioni crescuti de cercetatorii din Timisoara, eliberati in Mures. FOTO!

Evenimentul va avea loc joi, in Piata Sf. Gheorghe, de la ora 12. Iar cu ocazia aniversarii, Biblioteca Judeteana va marca o noua premiera, devenind prima din tara care va avea un numar de telefon „scurt” – 0256/938.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.