Victorie conturata in ultimele secunde pentru Timisoara

TIMISOARA. BC SCM Timisoara – SCM U Craiova, un duel important pentru ambele echipe ce isi doresc sa intre in acest sezon in play-off! Partida s-a ridicat la nivelul asteptarilor, chiar daca jocul nu a fost atat de spectaculos, cele doua echipe jucand mai mult la… siguranta. Cu o echipa ce are o banca extrem de scurta, gazdele au inceput mai bine, in fata unei grupari care primeste intotdeauna ajutor consistent de la rezerve. Timisoarenii au condus dupa primul sfert cu 16-15 au avut si un +7 pana la pauza mare, insa oaspetii au reusit sa egaleze inainte de intrarea la vestiare, 33-33.

Elevii lui Nenad Mandic au inceput in forta sfertul 3, s-au dus la 8 puncte distanta, insa au pierdut avantajul, si chiar mai mult, Craiova s-a dus la 56-53 cu cinci minute inainte de ultima sirena. Era clar, finalul urma sa fie pe muchie de cutit. Si asa a fost… Komatina a marcat cand mai erau 18 secunde doua libere pentru 62-60, iar oltenii au ratat in ultima secunda trita care le putea aduce victoria.

Succes muncit din greu pentru violeti, la capatul unui meci in care au reusit doar 4 trite, dar au avut 16 din 26 reusite la aruncarile de doua puncte si 38 de recuperari.

Jeremic a fost din nou cel mai bun jucator d ela BCT cu 18 puncte, 4 recuperari si 4 pase decisive si a fost urmat de Komatina – 17 puncte si 5 recuperari. De la Craiova, Marinovic a adunat 17 puncte, iar Paul 13.

Timisoara va juca urmatorul meci acasa, cu Pitestiul, pe 22 octombrie. Pana atunci banatenii vor evolua in weekend la Bucuresti impotriva Stelei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.