Noutati :

Victorie conturata in ultimele secunde pentru Timisoara

11 octombrie, 2016 - 08:56 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. BC SCM Timisoara – SCM U Craiova, un duel important pentru ambele echipe ce isi doresc sa intre in acest sezon in play-off! Partida s-a ridicat la nivelul asteptarilor, chiar daca jocul nu a fost atat de spectaculos, cele doua echipe jucand mai mult la… siguranta. Cu o echipa ce are o banca extrem de scurta, gazdele au inceput mai bine, in fata unei grupari care primeste intotdeauna ajutor consistent de la rezerve. Timisoarenii au condus dupa primul sfert cu 16-15 au avut si un +7 pana la pauza mare, insa oaspetii au reusit sa egaleze inainte de intrarea la vestiare, 33-33.

Elevii lui Nenad Mandic au inceput in forta sfertul 3, s-au dus la 8 puncte distanta, insa au pierdut avantajul, si chiar mai mult, Craiova s-a dus la 56-53 cu cinci minute inainte de ultima sirena. Era clar, finalul urma sa fie pe muchie de cutit. Si asa a fost… Komatina a marcat cand mai erau 18 secunde doua libere pentru 62-60, iar oltenii au ratat in ultima secunda trita care le putea aduce victoria.

Succes muncit din greu pentru violeti, la capatul unui meci in care au reusit doar 4 trite, dar au avut 16 din 26 reusite la aruncarile de doua puncte si 38 de recuperari.

Jeremic a fost din nou cel mai bun jucator d ela BCT cu 18 puncte, 4 recuperari si 4 pase decisive si a fost urmat de Komatina – 17 puncte si 5 recuperari. De la Craiova, Marinovic a adunat 17 puncte, iar Paul 13.

Timisoara va juca urmatorul meci acasa, cu Pitestiul, pe 22 octombrie. Pana atunci banatenii vor evolua in weekend la Bucuresti impotriva Stelei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor